19.11.2014, 01:57:25
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Cand am vazut ieri petitia online legata de acest aspect, am zis, fara sa stau prea mult pe ganduri: pai sigur, un popor ortodox trebuie sa aiba un conducator ortodox. dar a venit noaptea si am stat si am cugetat , intreband: cum este aici Doamne? unul ortodox dar fara traire si moralitate ortodoxa iar altul moral dar nu ortodox. Grea incercare pe poporul roman, insa pe masura pacatelor lui.
Si gandul a venit. ia spune tu, m-a intrebat gandul, cine era conducatorul lumesc peste popoare si deci si peste poporul evreu in robia Egiptului? dar in robia babiloneana? Dar cand Fiul lui Dumnezeu s-a intrupat cine ii guverna? dar 300 ani dupa venirea lui Hristos , cat crestinii au stat in catacombe, cine guverna?
Si gandul continua: care era pricina pentru care au ajuns robi in Egipt? dar care era pricina ca au cazut robi si au fost stramutati in Babilon? si cum se face ca au fost totusi si regi binecredinciosi? Pricina sunt caderile poporului iar cand intreg poporul s-a pocait au avut conducatori binecredinciosi din randul poporului evreu.
La fel este si astazi. Poporul se zbate in pacate. Din asta pricina a avut de ales intre un ortodox la fel de pacatos si un neortodox care pare sa fie insa cu moralitate crestina.
Cand intreg poporul se va indrepta atunci va avea un conducator ortodox bun.
A striga tu poporule, ca vrei un conducator ortodox cand tu te comporti ca paganii este dea dreptul fariseic. si mai mult, a impune aceasta, este total neortodox.
Poporule, lasa betiile, lasa curviile, lasa furtisagurile, lasa vicleniile, lasa ratacirile, lasa lucratura satanei si intoarce-te cu fata catre Dumnezeu si atunci Domnul iti va ingadui un conducator ortodox drept si curat.
Iertati.
|
Pai ati gandit bine, ca sa vedeti ca un moment de cugetare ajuta in toate dilemele :)
Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|