View Single Post
Vechi 13.11.2014, 22:00:18
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Înjositor nu este nici să fii vânzător, nici să ștergi bătrânii la fund. Poate fi doar mai neplăcut. Iar dacă a făcut-o ca să câștige mai bine nu cred că trebuie să judecăm noi. Poate eu m-aș mulțumi cu mai puțin, în timp ce fratele meu vrea să câștige mai mult. Trebuie să nu mă poticnesc de alegerea lui și să continui să-l iubesc. Sărăcia nu este întotdeauna o virtute, după cum bogăția nu este neapărat un păcat. Depinde cum le trăim.
E adevarat ce spuneti dar ea ii judeca pe vanzatoarele si muncitorii din fabrici, si spunea ca nu se vede vanzatoare, ca e ceva injositor, si trebuie sa circule cu tramvaiul si sa intalneasca muncitori si asa vorbea despre ei ca si cum ar fi fost viermi. Acum e mai bine sa munceste servind batrani in Anglia, nu e mai injositor sa stergi batranii altora, in loc sa te ocupi de ai tai?
Cu astfel de romani fitosi am eu o problema, ei dispretuiesc pe ceilalti, apoi merg in strainatate si poi devin si mai fitosi pentru ca ei sunt acolo si noi nu suntem buni pentru ei si mai au si tupeul sa dea lectii de acolo.