View Single Post
Vechi 13.11.2014, 14:37:41
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Eu cred că și alegătorii lui Ponta pot fi de bună credință, nu au toți vreun interes pentru a-l vota. Unii îl plac sincer, alții îl votează pentru că-l urăsc pe Băsescu și pe acesta îl asociază cu Iohannis; alții și-au făcut propriile analize ale vieții politice și au ajuns la părerea că e mai bine cu Ponta.
Deși cred că este greșit, știu, în același timp, că nu este exclus ca cineva, cândva, să-mi demonstreze că eu sunt cel care greșește acum.

Ca să-l citez pe Ion Rațiu (care, la rândul său cita pe altcineva), chintesența democrației înseamnă că mă voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.
Daca ne-am insusi toti ceea ce a spus Ratiu si am practica acest lucru macar pe acest forum atunci ar fi mult mai bine.

Eu asta am vrut sa scriu, mi se pare incredibil felul in care unii votanti ii acuza pe toti cei care au o alta optiune. In rest, fiecare are dreptul sa-si sustina decent propria optiune. Eu nu indemn lumea nici sa iasa la vot si sa-l voteze pe unul sau pe altul, nici sa stea acasa. Dar ii indemn pe cei care s-au lasat cuprinsi de febra campaniei electorale sa deschida larg fereastra si sa se racoreasca