Citat:
În prealabil postat de anita
Pai a spus-o cineva mai devreme ,cei care merg pt Iohannis din spirit de turma.
|
Doamna, unii merg pentru Iohannis din spirit de turma. La fel cum unii merg pentru Ponta din spirit de turma sau stau acasa din spirit de turma.
Aici vorbim despre acuze aruncate asupra tuturor celor care aleg intr-un anumit fel. Adica "Rusine CELOR CARE VOR STA ACASA" sau "Rusine CELOR CARE IL VOR VOTA PE PONTA" inseamna ca-i acuzi pe toti cei care nu-l vor vota pe cel pe care il votezi tu. Intelegeti diferenta ?
Si eu am o parere proasta despre o parte din electoratul lui Iohannis. Dar nu am spus niciodata ca toti sunt asa, cred ca sunt oameni multi care cred sincer ca neamtul va fi un conducator mai bun decat Ponta. Nu inteleg de ce partea adversa nu le ofera celor care aleg sa stea acasa sau aleg sa-l voteze pe Ponta aceeasi prezumptie.
Uitati-va ce se intampla : Daca un actor isi afirma sustinerea pentru Ponta e imediat catalogat in toate felurile. Doar cei care-si afirma sustinerea pentru Iohannis sunt buni.
Daca fostul presedinte Emil Constantinescu il sustine intr-un mod decent pe Ponta, e imediat scos de la naftalina sloganul cu tapul . ( e trist faptul ca acesta a fost folosit in trecut de votantii lui Ion Iliescu iar acum este reciclat de votantii "de dreapta" ).
De unde vine fanatismul asta ? Ca numai noi si ai nostri suntem curati iar cei care au un alt punct de vedere sunt toti murdari ?