View Single Post
Vechi 12.11.2014, 03:19:51
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Nici unul din candidati nu a spus concret ce o sa faca. Adica, nu s-au pus in discutie problemele importante.

Eu initial vroiam sa il votez pe Klaus I. Nu ar fi prima oara cand avem un sef de stat neamt si de alta confesiune. Insa, dupa ce am vazut cum vorbesc oamenii la TV, in ziare, pe internet, m-am razgandit. Nu vreau sa fiu asociata cu astfel de oameni. Foarte multi sustinatori ai 'dreptei' au inceput sa injure pensionarii, taranii, oamenii fara educatie, asistatii sociali, Biserica. Apoi, multi tot scot in fata ideea asta: Transilvania vs ceilalti. Romanii din Sud si in Est sunt facuti albie de proci, uitand ca multi olteni, moldoveni, dobrogeni etc. au origini ardelenesti. Plus ca se tot flutura ideea cu desprinderea Transilvaniei. Sa nu mai zic de atacurile impotriva Bisericii.
Am vrut sa vad cu cine tine SUA, ptr. ca ei conduc defapt Romania(noi fiind defapt colonia lor) si impun orice. Si da, SUA tine cu Klaus, nu cu Ponta. (a se vedea Fundația Romania One)
Nu inghit nici protestele ptr. cei din Disapora. Cabinele de vot s-au deschis la ora 7 si s-au inchis la ora 21. PNL au fost cei care au organizat voturile din dispora, nu Ponta, plus ca trebuie luat in considerare tara gazda. Cand a iesit a doua oara Basescu, au fost trasi la raspundere romanii din dispora, acum sunt sustinuti, nu mai sunt capsunari.