Citat:
În prealabil postat de Corinusha
^ asta suna bine :))
Oficial, eu personal voi vota cu Iohanis. De ce? Pentru ca stiu Ponta ce poate sa faca, in functii sus puse in stat, pe cand Iohanis nu stiu ce poate sa faca in functii sus puse in stat; stiu ce a facut ca primar, si nu vad prea multe minusuri prin Sibiu. Voi vota o Romanie a lucrului bine facut de data asta. Nu imi mai anulez votul. (cat de bine facut va fi, nu stiu, dar prefer sa risc cu asta decat cu ponta)
Cat despre Ponta, mie personal nu imi inspira incredere DELOC si mi-e antipatic de cand l-am vazut prima data; pana acum nu m-am inselat in privinta oamenilor, sper sa ma ajute Dumnezeu sa nu ma insel nici acum si chiar sa aleg raul mau putin rau.
In plus, m-a oripilat total treaba cu bisericile care fac campanie electorala si conving (da, da, posibil ca multi sa-i aculte ca deh, fac asultare de preot/duhovnic/inaltpreasfintit etc.) oamenii sa il voteze pe Ponta, cel care va ramane in veci cunoscut ca doctor PLAGIATOR.
\:offtopic - asa pot sa-mi dau si eu si oricine doctoratul - copiez ca nebuna tot ce prind; nu cred ca era asa greu sa puna note de subsol si sa scape de titulatora de plagiator \:off topic incheiat.
|
Ce legatura are primaria cu presedintia sau ce are aia cu prefectura?
Asa poate oricine sa isi puna un slogan catchy si lumea il voteaza dupa vorbe. Lumea uita ca nu conteaza omul, chiar deloc , ci grupul din spate.
Antipatia vis-a-vis de un om nu conteaza chiar deloc, ce conteaza este ce propune acel om ca program, punctele programului, nu fata omului.