11.11.2014, 11:25:28
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Mena59
Ma mir ca inca mai credem ca votul nostru conteaza.
Ne sfadim, ne contrazicem si chiar pacatuim acuzandu-i pe cei doi si judecandu-i pentru ceea ce au facut sau nu au facut. Ce e adevarat si ce nu-i adevarat despre cei doi ? Numai Dumnezeu stie.
Campania asta electorala este o ispita de la diavol. Ne imparte in tabere si ne invrajbeste pe unii impotriva altora. Este trist si daca continuam asa toti vom alege acelasi lucru : sa facem placerea diavolului certandu-ne unii cu altii, atacand si judecad pe candidati si sustinatori.
In familia mea, sotul tine cu cineva, eu cu altcineva si copii nostri, unul se abtine, cealalt oscileaza intre unul si altul. Pentru ca de cate ori ne intalneam era mare agitatie intre noi, am hotarat, ca fiecare sa-si pastreze optiunea, fara a incerca sa-l convinga pe celalalt sa vina in "tabara" lui. In casa nu mai vorbim de rau pe unul sau pe celalalt candidat. Acum e pace. Si este normal sa fie asa pt ca de fapt, toti ne dorim acelasi lucru, binele nostru, al tuturor. Dezbinarea nu duce la nimic bun. Si trebuie sa respectam pe cel ce are alta parere. Asta inseamna libertate.
Sa fim staruitori in credinta noastra. Sa nu mai balacarim nici pe Ponta, nici pe sotia lui, ca nu stim ce a fost in intimitatea familiei lui. Sa nu-l mai balacarim pe Johanis si trecutul lui, cu meditatii si copii vanduti, pentru ca niciunul dintre noi nu i-a "tinut lumanarea" cand facea meditatii, ori case, ori cand "vindea" copii. Pacatuim grav si suntem sub incidenta "judecarii aproapelui". Sa nu ne mai lasam manipulati de "diavolul media" si sa nu ne lasam dezbinati. Stiti cu totii dictonul : "divide et impera". Ma refer la stapanirea celui rau. Cel rau nu are treaba cu cine castiga alegerile, lui ii este indiferent. Pe el il intereseaza sufletul nostru, nimic altceva. Si acum este un prilej bun, sezon de vanatoare.
Va ajunge presedintele Romaniei cel ce trebuie sa ajunga.
|
Doamna ,facand abstractie de faptele lor trebuie sa ne gandim ce vom face in viitor ,cu cine ne va fi mai bine.
|