View Single Post
Vechi 11.11.2014, 09:27:27
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Celălalt vindea copii. E o diferență, nu erau ai lui.
Nici unul nu merită să fie președinte.
Din păcate, ăsta e președintele pe care ni-L îngăduie Dumnezeu, nouă românilor, ortodocșii cu 20+ milioane de "întreruperi de sarcină" în două decenii de "libertate".
Asta e de fapt tragedia pe care ar trebui să ne-o asumăm. Nu că unul e într-un fel și celălalt cu alte bube.
E cam aiurea ce spuneti,sa nu fie cu suparare!
Adica ce pacatele mele sa am eu cu cele 20+ milioane de intreruperi de sarcina?Sau altii care n-au nici in clin nici in maneca?
Fiecare sa plateasca pt faptele sale ca doar nu exista pedeapsa de pacate comuna.
Cat despre zvonurile cu vanzarile de copii,cum as putea fi sigura?Zvonuri,barfe,susanele...
Daca chiar exista dovezi in acest sens de ce mai este in peisajul politic si nu in Ancheta? Pai pt ca nu exista dovezi ci doar strambe!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.