Se tot bate moneda pe faptul ca Johannis este protestant...
Bine,dar oponentul sau Ponta este oare un ortodox desavarsit ,inflacarat?Din acela care traieste in spiritul si morala religiei noastre?
Ahhh,ca este ortodox numai cu numele nu ma intereseaza!
Din randul acestora botezati ortodocsi pot fi si atei.
Ce om hidos la suflet,sa aibe o sotie insarcinata cu copilul lui iar el sa o insele cu poama asta care i-a devenit sotie acu'.
O sa zica altii ca ce-mi pasa mie de viata lui personala si pacatele sale...pai imi pasa,ca uite asemenea oameni fara principii,morala,constiinta si coloana vertebrala ajung prin viclesuguri sa ne conduca* iar dumnealui ca persoana,atitudine si principii morale nu ma reprezinta pe mine!
*Anticipez,de pe acum ca unii or sa sara pe mine dandu-mi cu pancarta in cap"ca eu stau bine merci(by he ocean)"cum rautacios se subliniaza adeseori si ce mai imi pasa mie de soarta"amaratilor"din Romania...
Ei bine,imi pasa deoarece sunt cetatean roman si nu mi-am luat adio de la tara pe veci! Nu am exclus niciodata posibilitatea intoarcerii.Am spus-o.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 11.11.2014 at 00:29:19.
|