Urmăriți declarațiile lui Ponta?.. acuma ca premier
Chiar nu vi se pare că Ponta seamănă tot mai mult cu Ceaușescu cel din zilele de dinainte de fuga cu elicopterul?
Faceți o paralelă dacă vă mai amintiți!
Când scorpionii roșii acoperiți în haine negre sunt scoși la lumină de frică se înțeapă între ei așa cum au văzut la scorpionul Ceaușescu atunci când s-a împreunat cu scorpia Iliescu, când glonțul de argint i-a împreunat ucigând masculul ca să poată da naștere naștere la atâția puișori să mânce din trupul țării înveninate reșapând și aducând pe poziții toți torționarii acestui popor creștin!.. prin confiscare și emanare la butoane prin manipulare pe televiziuni și filme ticluite în laboratoarele din beciurile întunecoase ale securității.
Zice Ponta cică tinerii și poporul care își cer drepturile CONSTITUȚIONALE și strigă jos PONTA așa cum strigau jos Ceaușescu este cică manipulat de Băsescu-Iohannis!
Io cred că Boc a pus la cale toată tărășenia de aici de la Cluj!.. împreună cu Elena Udrea! :)))))))))))))
Așa vă trebe. ''Cine râde la urmă e clar că râde mai bine! :))
Fugiți că încep băieții 'ortodocși' și 'naționaliști' să se muște între ei... aveți grijă că turbarea roșie-i mai contagioasă ca E-Bola!.. și când se scufundă corabia roșie a mercenarilor din bani publici șobolanii și varanii nu mai cred în cârmaciul MeTeO ci caută să-și scape pielea!
Ortodox și naționalist Ceresc și Patriot al Cerului este numai Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu, noi ceilalți suntem creștini!.. niște creștini ipocriți și foarte păcătoși... însă ceea ce e cu neputință la om e cu putință la Dumnezeu așa că rugați-vă pentru iertare și îndreptare!
Nu vă fie frică Ponticu' pică oricât se ridică el ca un hopa-mitică! (Meleșcanule fă-te că lucrezi! Țapule roșu pupă-te cu Iliescu să arătăm că ăsta micu e un președinte care unește!)
Până aici! Stop joc!.. and RESET Sistem!
Jos comunismu'! Jos comunismu'! Fraților am învins!
Frați Moldoveni, Olteni, Munteni și Dobrogeni:
În turul II doi, în turul doi
Ne luăm țara înapoi!
Hei Ponta&Tăriceanu&Constantin ce bine-mi pare c-ai luat țeapă, ce bine-mi pare că ai pierdut, ce bine-mci pare că ai luat țap roșu!.. acoperit cu negru și dat cu var!
Last edited by vsovivivi; 10.11.2014 at 15:13:10.
|