View Single Post
Vechi 10.11.2014, 11:59:05
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Din pacate la noi dezbaterea inca se poarta asupra persoanelor, nu asupra proiectelor mari! Ne tot certam si dam in cap cum este unul sau altul, dar prea putin vorbim despre proiecte, despre ceea ce vrea sa faca concret fiecare.

Nici la Ponta, nici la Iohannis, in afara de declaratii de bune intentii (asa toti vrem sa facem bine- nu am auzit nici un politician ca sa zica ca vrea sa faca rau), nu am vazut proiecte mari, de anvergura si o optiune ferma pentru o politica externa demna, care sa nu mai insemne doar executarea ordinelor de la Bruxelles!

Am salutat initiativa lui Ponta de imbunatatire a relatiilor cu China, dar ma tem ca a fost doar un spectacol de imagine- deocamdata nu stiu sa se fi semnat contracte ferme cu partea chineza.

Nici unul dintre cei doi canditati nu l-am vazut sa spuna un cuvant despre cum isi propune-concret- sa faca in perspectiva unirea Basarabiei cu Romania, sa imbunatateasca relatiile cu Rusia.

Asadar singurul punct in plus a lui Iohannis este ca intradevar pare mai serios decat Ponta si nu ar aveea in spate oameni cu alte interese.

Dar daca ar iesi presedinte si presupunând prin absurd ca l-ar numi pe Traian Basescu ca prim-ministru, ar fi cea mai mare prostie pe care ar putea-o face, si s-ar compromite definitiv! Locul lui Traian Basescu este la puscarie, deoarece el si cu Adrian Nastase au comis cele mai rasunatoare hotii de dupa 1990!