View Single Post
Vechi 10.11.2014, 11:53:21
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cele de mai sus nu sunt decât presupuneri în ce-l privește pe Iohannis, care ne este mai curând necunoscut, în timp ce pe Ponta îl cunoaștem de mulți ani.

Tot ce zicem noi aici sunt presupuneri, mai precis sunt lucruri pe care le stim din auzite de pe la posturile tv manipulatoare.
Cine, dintre cei de pe forum, ii cunoaste personal pe cei doi?
Crezi ca daca este mai necunoscut este mai bun?

Citat:
Faptul că sunt grupuri de interese în ACL nu spune nimic despre felul în care Iohannis le va servi. Eu cred că nu doar va lăsa DNA-ul și celelalte instrumente ale justiției să-și facă dreptatea, ci chiar că le va sprijini. De când a devenit președinte al PNL, acest partid n-a mai votat în Parlament pentru protejarea celor anchetați.
Doar credeti dar nu sunteti sigur. Pai nu v-a convins campania lui electorala?

Citat:
Este incorect și nedrept să pui semnul egal între el și Ponta..
Da! Este incorect si nedrept. Doar faptul ca el este de origine germana nu-l poate face egalul lui Ponta.

Citat:
Consider că merită o șansă pentru a demonstra că este un altfel de om.
Noi sa-i dam lui o sansa? Hai ca e o afirmatie caraghioasa... nu te supara.
Aici e vorba de soarta unui popor, nu a candidatilor la presedentie. Pe ei ii votam sa ne slujeasca sa ne ofere ei noua o sansa la o viata mai buna. Nu votam ca sa le oferim noi o sansa de a se realiza politic...

Citat:
Nu trebuie judecat înainte de a apuca să facă ceva..
Nu. O sa-l judecam dupa. Asa este normal. Un om este judecat doar dupa ce comite fapta condamnabila.

Citat:
Nu are încă roade în politica națională pentru a-l cunoaște după ele. Iar roadele de la Sibiu toată lumea știe că sunt bune. Iar despre „roadele” pe care i le atribuie presa partizană nu cred că merită să vorbim.
Nu, inca nu are roade. Vrea o sansa la cules roade. Si cum o sa aibe multe roade o sa-l ajute dl Basescu la cules.
Sunteti din Sibiu, sa inteleg,si stiti din proprie experienta, nu din auzite...

Citat:
Nu sunt nici pentru a-l idealiza. Are, cu siguranță, defectele sale și nu va fi salvatorul țării.
Asa este. Are, cu siguranta multe defecte... Dar cine e perfect?
Salvarea tarii? Nici eu nu cred.
Citat:
Ar putea, însă, fi un președinte bun. Fie și pentru a nu avea PSD-ul întreaga putere și tot merită votat.
Numai pentru asta eu nu as risca. Pentru ca nu se merita.