View Single Post
Vechi 10.11.2014, 09:36:18
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Cele de mai sus nu sunt decât presupuneri în ce-l privește pe Iohannis, care ne este mai curând necunoscut, în timp ce pe Ponta îl cunoaștem de mulți ani.

Faptul că sunt grupuri de interese în ACL nu spune nimic despre felul în care Iohannis le va servi. Eu cred că nu doar va lăsa DNA-ul și celelalte instrumente ale justiției să-și facă dreptatea, ci chiar că le va sprijini. De când a devenit președinte al PNL, acest partid n-a mai votat în Parlament pentru protejarea celor anchetați.

Este incorect și nedrept să pui semnul egal între el și Ponta. Consider că merită o șansă pentru a demonstra că este un altfel de om. Nu trebuie judecat înainte de a apuca să facă ceva. Nu are încă roade în politica națională pentru a-l cunoaște după ele. Iar roadele de la Sibiu toată lumea știe că sunt bune. Iar despre „roadele” pe care i le atribuie presa partizană nu cred că merită să vorbim.

Nu sunt nici pentru a-l idealiza. Are, cu siguranță, defectele sale și nu va fi salvatorul țării. Ar putea, însă, fi un președinte bun. Fie și pentru a nu avea PSD-ul întreaga putere și tot merită votat.