2) ma tem ca noi oamenii, nu stiu dac neaparat romanii, avem o tendinta patologica, indiferent de orientarea politica, de a nu putea rezista tentatiei de a baga larg mana oridecateori avem ocazia, intr-un buget de bani care nu ne apartine, incercand, initial, crezand, sperand, ca facem o treaba, o investitie buna, ceva ce nu ne-am permis pana acum, dar, poate de-acum incolo, cine stie, vom reusi sa avem si noi autostrada, de exemplu...si in final cine stie, poate vom recupera inzecit banii pe care acum ii cheltuim (investim)...iaca asa vad ca facui si eu, la nivel microeconomic :)...si culmea, eu ma credeam un om cinstit ( vb lui Shakespeare:" and Caesar is an honorable man"...). Acum,vazand sefii mei ca am facut o investitie proasta, si acum am ramas fara lichiditati, nu ar putea spune ca am facut de fapt escrocherii? Ca m-am inteles de exemplu cu furnizorii sa fac niste achizitii, la care si ei si eu ne-am luat un comision, spre exemplu??? Deci, iata cum dadui iata cum dadui si io pan la urma cinstea pe rusine! Si cum bunele intentii - n-am ratat nici o oferta sau discount care mi s-a oferit - ma dusera exact acolo unde duc de obicei :)...nu le statea mai bine banilor alora in buzunar la patroni, decat la mine in depozit, sub forma de conserve ??? N-as merita eu acum sa-mi iau salariul in urmatorii doi trei ani, in conserve, pe care sa le mananc sanatoasa cu familia mea ( chit sa sunt de caini :))???
Last edited by fallen; 06.11.2014 at 11:11:10.
|