Subiect: ADEVARATA IUBIRE
View Single Post
Vechi 17.01.2008, 02:47:43
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de erzbet
Citat:
În prealabil postat de Hartford
Citat:
În prealabil postat de yuriko
Sentimentul de iubre fata de o persoana(adica baiat sau fata) e diferit fata de o persoana la alta. Cu totii stim daca am iubit vreodata cu adevarat pe cineva ce sentiment frumos este. VOI ce parere aveti despre acest sentiment, trebiue aratat, impartasit, spus? sau pur si simplu nu ne exteriorizam
Eu zic ca respectul unul fata de altul e mai puternic decit iubirea.
Stiu persoane care mereu isi spun "te iubesc" si in lume o jigneste sa mai slabeasca putin.
Nu e prea bine sa te exteriorizezi ca si-o ia in cap, cu cit mai putine vorbe cu atit mai bine arata-i prin fapte iubirea.
Stai un pic, iubirea nu inseamna sa spui un "te iubesc" anemic, fara sa dovedesti. Asa si eu pot sa spun cuiva "te respect enorm" si pe la spate sa spun vrute si nevrute. In plus, respectul se naste din iubire, deci nu cred ca respectul e mai important;
Respectul din cite imi dau seama nu poti sa-l spui ci il dovedesti.
De ex daca ai un sot care te ajuta la toate eu asta il consider respect.
Ii pare rau de tine nu sta citeste ziarul sau se uita la tv si te asteapta sa termini treaba sa vii mai repede in pat,lucreaza cot la cot cu tine. Imparte responsabilitatile familiei cu tine atunci cum sa nu iubesti asa un om? Vine la timp acasa si inca cu un buchet de flori in mina :)il iubesc si daca e chiar mai urit:D:D
Reply With Quote