Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
Ia să vă fac o proorocie:
Nu vi se pare că 'suflarea gurii Domnului' seamănă cu Iohannis și fata aia bună pentru România cu Elena Gabriela?
|
Poate la tine Dumnezeu nu este in stare sa lege doua propozitii logice in
limba romana, si isi face 6 case din meditatii(yeah...right) si mai vinde si copii.Eu stiam ca Dumnezeu a zis "lasati copiii sa vina la mine " si nu "dati-mi voie sa va vand copiii..."
Dupa mine anuntul aia cu "fata buna pt Romania " seamna ca un anunt de
matrimoniale si branding pentru bordeluri.
Citat:
Urât și înșelătoare poate fi unealta asta naționalistă venită spre a-i compromitemite pe ortodocși... păcat că puține mai sunt cu adevărat ortodocși... restul sunt pleavă și neghină mare ce sporește în servviciul fățărniciei și ca ipocriții se cred grâu!
|
Ce treaba au pantofii cu toc a lui Udrea, sutele de posete, terenurile de
fotbal facute in panta,...etc cu ortodoxia, nu stiu si nu pot sa inteleg.
Ce treaba are ortodoxia cu faptul ca "fata buna de Romania" si-a facut campanie electorala cu bustul si cu posteriorul la inaintare, nu stiu.
Sigur , poate multi barbati sunt dati pe spate de formele feminine a lui Udrea.
Saracii, mi-e mila de ei.Inseamna ca n-au iesit in lume, sa vade femei
mai frumoase ca Udrea dar si mult mai inteligente si cu bun-simt.
Citat:
Păziți subconștientul colectiv de propaganda măscăriciului roșu făcută prin mercenarii din televiziuni bine plătiți din bani furați de la popor prin firmele din energie și din arenda pământurilor statului pe nimic! Înțelegeți voi oare stârnirea neascultării prin propagarea vicleană a patimii dezbinarii de Dumnezeu prin ură ca să vă corupă și să vă facă mari unindu-vă cu viciul roșu sEDOMit acoperit și ascuns ce are spatele asigurat și se privirilegiază ca beroii parvenirii prin ÎNȘELARE și viitor deșert plin de slavă deșartă?
|
Rosu/albastru..., nu mai exista comunism/capitalism exista doar interese
financiare.Banul este unica politica.