Nimeni niciodata nu o sa le dea autonomia mult visata la minoritatea ungureasca.
Este un fel de fata morgana. Ungurii care sunt pe la guvern si ling blidele pe acolo ar ramane fara paine daca s-ar intampla asta. Asa ca toata munca si razboiul asta pe care il duc stimabilii udmristi nu este decat un mini-show, mai mult de fatada pentru prostimea care , influentata extrem de usor de partidul care ar trebui sa le garanteze o viata mai usoara, voteaza orice si pentru oricine.
Mi-e sila de partidul udmr, care la orice alegeri se aliaza cu cel care le da osul cel mai mare, insa mi-e mila de minoritatea ungureasca, care cu o naivitatea iesita din comun, socanta de-a dreptu`, tot spera la eliberarea mult trambitata si nu isi dau seama ca nu sunt decat niste marionete.
Bine, intr-o oarecare masura si noi, romanii, suntem fix la fel ca ei. Tot speram ca va veni cineva si va face marea cu sarea, insa fara o adevarata revolutie si fara o reordonarea a puterii, adica gurvernul sa asculte si sa se teama de cetateni, nu invers, nu vom avea niciun sort de izbanda.
Parerea mea..
Last edited by i.razvan; 04.11.2014 at 01:03:15.
|