Citat:
Īn prealabil postat de Mihnea Dragomir
Ehehei, maestre, asa era pe vremuri si medicul. Pana cand medicina de la "profesie liberala" cum era pe vremuri, a ajuns ceea ce se cheama, in nouvorba, o "profesie reglementata". Aparitia "Colegiului Medicilor", la putini ani de la Lovilutia din Decembrie, a fost primul pas al alunecarii: ungerea funiei cu sapun. De atunci, latul se tot strange. La farmacisti, s-a strans de tot: este deja obligatoriu sa aiba anticonceptionale in vanzare. Nu fi visator, sa nu crezi ca veti scapa. Peste numai cativa ani ai sa auzi si ai sa vezi asa de multe, incat ai sa cauti sa obtii pensia anticipata si ai sa te intrebi daca nu e mai bine zugrav decat artist...Ai sa-ti aduci aminte, coane, de vorbulita mea!
|
Vedeti, dragi colegi, acum cred ca intelegeti inca o fateta a prismei raului. De ce instig la seditiune si am o ura viscerala pe "Sistem" si "Occidentul politic si niueigist"? Uite, fiindca de aia.
Exact cum scrie Mihnea: sa nu ne facem iluzii: in breiv niu uarld avortul si anticonceptionalele vor deveni obligatorii: si pentru cine cumpara, si pentru cine vinde medicamente/practica medicina. Iar initierea in sodomie va fi o initiere mistica.

Greu de crezut? Delirant? Poate. Oi delira.
Dar e extrem de probabil.
Va fi exact cum au profetit Sfintii Parinti, si cei ortodocsi, si cei catolici: "va fi Iadul pe Pamant". De ce? din cauza pacatelor noastre.