View Single Post
Vechi 30.10.2014, 19:09:29
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit Așa se vede cine a mâncat aluat toxic de farisei!

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cu asta, vsovivi, ai stricat tot ce ai spus bine până acum.

Dragul meu, dacă votând Elena Udrea stric ceva din ce am spus nu înseamnă că eu greșesc ci înseamnă că tu nu ești drept în judecățile tale ci mergi cu gloata de orbi ca să votezi ce-ți insuflă fariseii și ipocriții care și-au ales marionetele cele mai exemplare!

Dacă ai fi fost măcar odată curios și ai fi încercat să-ți abandonezi prejudecățile toxice și frica insuflată de babele vrăjitoare aduse ca martor pe Antena 3 și RTV, nebune care ți-au otrăvit subconștientul cu nemulțumiri bine manipulate prin propagandă... ai fi văzut că am dreptate s-o socotesc pe Elena Udrea ca pe singurul candidat onest care slujește interesele poporului român!

Deci cu siguranță nu am stricat nimic din ce am clădit și susținut ci voi v-ați obijnuit să osândiți nevinovații și să adulați nemernicii și ipocriții cruzi și necruțători cu oile cerești... pentru că mâncați neâncetat aluatul cel toxic al fariseilor și sadiceilor ce vă revoltă prin prejudecăți mestecate învârtoșat ca voi să le primiți ca puii în cioculeț și care cu trufie arogantă vă îndeamnă să credeți că voi nu sunteți în stare să vă opuneți manipulărilor viciului lor ridicat la rang de vrednicie, de eminență cenușie, de moralist neprihănit.

Nu e vina voastră că vă temeți de bătaie așa cum v-ați temut în copilărie dacă nu vă supuneți școlii ateiste și comuniste și pateiste... v-au amenințat și ați cedat treptat și acum subconștientul vostru le este fidel lor: torționarilor!.. pe care ca o fatalitate îi tot votați sperând că pomul rău va face roade bune!

Cum poate face roade bune pomul rău și păgân dacă nu se va pocăi și nu se va poteza întru Cuvântul venit de sus de la Tatăl nostru?

Last edited by vsovivivi; 30.10.2014 at 19:13:05.