View Single Post
Vechi 30.10.2014, 15:23:07
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Din pacate sunt trezita de mult din somnul asta nenorocit, dar pentru asta tot trebuie sa stau si a atept sa se trezeasca si restul.
Pai nu mai sta Corinusa, daca tot te-ai trezit, fa ceva, altceva decat vorbe scrise... Nu ai curaj?
Ce usor e sa faci revolutie de la tastatura. Nu mai astepta sa se trezeasca restul.

Citat:
Vizez sa se trezeasca majoritatea, sa putem face si noi ceva... noi, astia multi, astia care teoretic conducem tara (nu se presupune ca suntem un stat democratic?); ei bine, unde e democratia in statul asta? Ca votam aceiasi nemernici condusi de altii si mai nemernici din spate? Asta nu ma incalzeste cu nimic;
Asa si?... Cum o sa conduceti voi, minoritatea treaza, tara?
Ce discurs revolutionar! Doamne, apara-ne!:

Citat:
asta nu ajuta la construirea de spitale si scoli,la imbunatatirea sistemului medical si educational (avem lacune imnse in aceste doua structuri); asta nu ajuta la imbunatatirea traiului nimanui, asta nu le ofera locuinte si ajutor celor care stau sub cerul liber chiar si la - grade; asta nu ofera locuri de munca decat, eventual, pe hartie.
Vezi ca pentru toate astea trebuiesc bani. Din ce bani daca tu si multi altii nu platiti impozitele pe venit, nici la sanatate, sau la pensii?, Munciti la negru.
Daca tot te-ai trezit, afla ca munca la negru e necinstita. Acceptand sa lucrezi fara carte de munca il ajuti pe angajator sa se sustraga de la taxe.
Nu e bine...

Citat:
Poate era mai bine aca nu ma trzeam din somnul ignorantei si/sau al nestiintei
Poate ca chiar asa! Culca-te la loc!

Citat:
poate asa nu imi batem capul degeaba, pentru ca da, imi bt capul degeaba pentru ca n-o sa rezolv absolut nimic;
Hai ca asta-i chiar tare !!!

Citat:
suntem o mana de oameni treziti care ar face ceva, da nu ajunge; pana nu se treesc si altii, tot mai muli, n-o sa se intample nimic; n-o sa putem actiona in nici un mod; decat ca orice romn: sa stam comod pe canapea si a ne plangem, ceea ce e de plans.
Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras, draga mea.
Ce bine era daca trageai un pui de somn decat sa ti un asemenea discurs...
Mi-ai rupt inima!
Reply With Quote