Citat:
În prealabil postat de Mena59
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Draga mea deznădejdea și depresia nu se vindecă cu RUDOTEL ci cu credință și cu lumină pricepând că te mântui doar iubind și păzind Cuvântul:
|
Chiar asa este. Pai sa avem credinta si sa iubim si sa pazim Cuvantul:
"Deci, nu duceti grija, spunand: Ce vom manca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom imbraca? Ca dupa toate acestea se straduiesc paganii; stie doar Tatal vostru Cel ceresc ca aveti nevoie de ele. Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua" (Mi. 6, 22-33).
Citat:
Citat:
''Pomul bun nu poate face roade rele tot așa cum pomul rău nu poate face roade bune pe nicio cale oricât ar fi de vicleană... fiindcă nu e altceva decât pleavă și neghină foarte foarte mândră de sine când înșală și minte și păcătuiește din NECREDINȚĂ!
|
Nu inteleg
Citat:
Citat:
Oare nu e ipocrit un om ce acuză pe competitorul său că are 6 case cu soția împreună în timp ce el cu soția are 7 (demoni)?
|
Este! No, si? E pacatul lor, al tuturor. Ce treaba am eu cu casele lor?
Oare imi e ciuda ca eu nu am? Mie, nici vorba! Poate doar lacomilor ca ar vrea si ei... Mie, nu!
Citat:
Citat:
Și oare nu e mitoman ipocrit pervers dacă-și face reclamă vicleană tocmai cu părintele prooroc Arsenie Boca pe fluturași, martir ucis prin otrăvire de comuniști după o viață de chinuri ale regimului, în timp ce el face parte din cel mai comunist partid de după revoluție, partidul sEDOMit roșu, avându-l ca președinte de onoare pe Ion Iliescu pe care nu l-a contestat niciodată ci l-a apreciat și folosit ca să parvină cât mai sus?
|
O fi, vad si eu ce se petrece dar isi va lua plata lui. Dumnezeu sa-l judece. Nu eu si, daca ai un pic de credinta, nici dumneata
Dar faci cum doresti.
Poti continua, esti liber.
|
Oare ce ar mai fi de continuat ferească Dumnezeu, păi
iată cum dansa el 'naționalistul ortodox' cu amanta din TSD la acea vreme direct pe TV, în public.
Frumos Nu?... cum dă el din buric exact ca și cadânele sultanului? Păi ăsta l-a depășit cu mult pe simpaticool domn
Tălmăcean dansând pe I'm bad!
V-am zis că-i albanez turc ce se dă porcuror chinez tras la 4 ace ca să-și ascundă originile.
N-are de ce să se ascundă! Românii creștini i-au iertat pe turci și pe musulmani după miile de ani de teroare și birurui grele... i-a iertat pentru Constantin Brâncovean cu cei 4 fii ai săi!