View Single Post
Vechi 30.10.2014, 09:43:01
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
@corinusha
Locuiesc în țară draga mea și dacă îți vei anula votul atunci vei vota implicit cu cel cu structurile de partid mai 'harnice'.
Prefer asa, decat sa aleg intre doua sau mau multe rele. Oricum Ponta iese presedinte, fie ca imi place, fie ca nu. Dar macar n-o sa aiba votul meu nici unul si nici nu-mi poate fi "furat" votul la fel de usor cum ar fi daca nu m-as duce la vot.

Si oricum n-o s-o ducem mai bine, indiferent cine va fi la conducere, atata timp cat noi stam ca prostii, ne plangem, dar nu facem nimic. Zi-i la cineva saiasa in strada, pe bune, incearca sa mobilizezi o tra intreaga la un protest in masa, ca te ia toaa lumea in ras. Pana nu facem noi, p**imea ceva, n-o sa fie mai bine, fie ca e Ponta sus, fie ca e Iohanis, fie oricine altcineva. Dar noi ne-am obisnuit sa stam frumos la caldurica si sa ne plangem. Si da, si eu sunt dintre aia care stau la caldurica si se plang; ar fi culmea sa ies eu cu inca 7 in strada si sa nu rezolvam nimic. Avem nevoie de o majoritate de oameni simpli sa se schimbe ceva, avem nevoie e greve generale in toate domaniile ca sa se prinda nemernicii ca vrem o schimbare,pe bune, dar ne lipseste curajul si ne tin p[e loc necesitatile de zi cu zi.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.