Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
@corinusha
Locuiesc în țară draga mea și dacă îți vei anula votul atunci vei vota implicit cu cel cu structurile de partid mai 'harnice'.
|
Prefer asa, decat sa aleg intre doua sau mau multe rele. Oricum Ponta iese presedinte, fie ca imi place, fie ca nu. Dar macar n-o sa aiba votul meu nici unul si nici nu-mi poate fi "furat" votul la fel de usor cum ar fi daca nu m-as duce la vot.
Si oricum n-o s-o ducem mai bine, indiferent cine va fi la conducere, atata timp cat noi stam ca prostii, ne plangem, dar nu facem nimic. Zi-i la cineva saiasa in strada, pe bune, incearca sa mobilizezi o tra intreaga la un protest in masa, ca te ia toaa lumea in ras. Pana nu facem noi, p**imea ceva, n-o sa fie mai bine, fie ca e Ponta sus, fie ca e Iohanis, fie oricine altcineva. Dar noi ne-am obisnuit sa stam frumos la caldurica si sa ne plangem. Si da, si eu sunt dintre aia care stau la caldurica si se plang; ar fi culmea sa ies eu cu inca 7 in strada si sa nu rezolvam nimic. Avem nevoie de o majoritate de oameni simpli sa se schimbe ceva, avem nevoie e greve generale in toate domaniile ca sa se prinda nemernicii ca vrem o schimbare,pe bune, dar ne lipseste curajul si ne tin p[e loc necesitatile de zi cu zi.