View Single Post
Vechi 30.10.2014, 09:08:33
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Si totusi, ca tot zicea colegul nostru de forum, vsovivivi ca se distruge ce s-a construit cu greu in ultimii 25 de ani. Intrebarea mea e...ce s-a construit in ultimi 25 de ani, ca eu numai de distrus stiu. Recunosc, nu m-am informat destul despre ce s-a construit, dar din pacate stiu ca s-a distrus mult si multe in ultimii 25 de ani.
Siner, nu stiu daca mai crede cineva in promisiunile lor, nu doar ale lui Ponta, cu ale tuturor. Oricum, in ritmul asta, n-o sa poata construi nimeni, n-o sa poata reface nimeni ce s-a distrus in 25 de ani, asta e sigur. Nici n-o sa se imbunatateasca lucrurile in urmatorii 5 ani; si asta e aproape sigur.

vsovivivi, nu locuiti in Romania, nu-i asa? (asa imi dati impresia cel putin - ca nu sunteti chiar la curent cu marsaviile ce se petrec de muuulti ani in tara).

Cat despre votat, am ma zis, si o s-o mai zic, merg la vot, cat sa nu mi se fure votul; imi voi anula votul pur si simplu. Simt pur si simplu ca nu am cu cine votez.

/gand venit acuma: oare daca si-ar anula voturile un numar maaare din cei care vor vota (sa zicem, vreo 60 - 70% dintre votanti), ar conta, ar ridica vreun semn de intrebare?!
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.