Subiect: Card de sanatate
View Single Post
Vechi 27.10.2014, 20:35:39
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Si totusi accesul la credinta nu a fost ingradit ,ce era in sufletul omului nu a disparut.
Să înțeleg că documentele cu cip șterg credința din sufletul omului?

Citat:
Pe cand acum ,desi nelegal ,se ingradeste accesul omului la servicii medicale.
Vrei să spui că unii fără discernământ își îngrădesc accesul la serviciile medicale.

Citat:
De unde stii ca cei care refuza cardurile sunt fanatici ,
Te rog nu-mi atribui afirmații pe care nu le-am făcut.

Citat:
De unde stii ca cei care refuza cardurile sunt fanatici ,poate sunt oameni profund credinciosi in fapta si cuvant.
Până acum, cei ce refuză cardurile au dovedit contrariul, în schimb, este evidentă ingnoranța și necunoașterea învățăturii dreptei credințe. Dovadă, multe întrebări și probleme pe care le-am ridicat au rămas în aer, fără nici un răspuns din partea celor care refuza cardurile.

Citat:
Eu cate persoane credincioase stiu nu s-au laudat ca au refuzat cardurile ,dimpotriva nu am discutat acest subiect.
Da, avem aici un caz care va da foc cardului de sănătate, iar pe cel bancar l-a ars.

Citat:
Da ,am citit.Acolo nu se spune ,dar Hristos spune ceva,cand vezi ca maslinul a inmugurit stii ca se apropie vara,deci ,cand aceste semne se vor ivi trebuie sa luam aminte ,sa avem trezie ,si da exemplul cu sluga ramasa sa pazeasca casa.
Eu te-am întrebat dacă știi ziua și ceasul sfârșitului? Și ți-am făcut trimitere la Matei cap 24. Ceea ce nu vrei să vezi scrie clar: „Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.” (Matei 24, 36). Apoi: „Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul.” (Matei 24, 14).

Citat:
In apocalipsa spune de nr.666 ,cap.13
Ai scultat explicația pr. Mihoc? Reluăm discuția?
Reply With Quote