Citat:
În prealabil postat de anita
Si totusi accesul la credinta nu a fost ingradit ,ce era in sufletul omului nu a disparut.
|
Să înțeleg că documentele cu cip șterg credința din sufletul omului?
Citat:
Pe cand acum ,desi nelegal ,se ingradeste accesul omului la servicii medicale.
|
Vrei să spui că unii fără discernământ își îngrădesc accesul la serviciile medicale.
Citat:
De unde stii ca cei care refuza cardurile sunt fanatici ,
|
Te rog nu-mi atribui afirmații pe care nu le-am făcut.
Citat:
De unde stii ca cei care refuza cardurile sunt fanatici ,poate sunt oameni profund credinciosi in fapta si cuvant.
|
Până acum, cei ce refuză cardurile au dovedit contrariul, în schimb, este evidentă ingnoranța și necunoașterea învățăturii dreptei credințe. Dovadă, multe întrebări și probleme pe care le-am ridicat au rămas în aer, fără nici un răspuns din partea celor care refuza cardurile.
Citat:
Eu cate persoane credincioase stiu nu s-au laudat ca au refuzat cardurile ,dimpotriva nu am discutat acest subiect.
|
Da, avem aici un caz care va da foc cardului de sănătate, iar pe cel bancar l-a ars.
Citat:
Da ,am citit.Acolo nu se spune ,dar Hristos spune ceva,cand vezi ca maslinul a inmugurit stii ca se apropie vara,deci ,cand aceste semne se vor ivi trebuie sa luam aminte ,sa avem trezie ,si da exemplul cu sluga ramasa sa pazeasca casa.
|
Eu te-am întrebat dacă știi ziua și ceasul sfârșitului? Și ți-am făcut trimitere la Matei cap 24. Ceea ce nu vrei să vezi scrie clar: „Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.” (Matei 24, 36). Apoi: „Și se va propovădui această Evanghelie a împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; și atunci va veni sfârșitul.” (Matei 24, 14).
Citat:
In apocalipsa spune de nr.666 ,cap.13
|
Ai scultat explicația pr. Mihoc? Reluăm discuția?