Subiect: Card de sanatate
View Single Post
Vechi 27.10.2014, 11:22:34
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Și pe vremea comuniștilor conducătorii au îngrădit libertatea de exprimare a credinței multor clerici și mireni ortodocși.
Si totusi accesul la credinta nu a fost ingradit ,ce era in sufletul omului nu a disparut.Pe cand acum ,desi nelegal ,se ingradeste accesul omului la servicii medicale.

Citat:
Sau unii se anesteziază cu idei sectare că, refuzând un cip nu săvârșesc un păcat, uitând de adevăratele păcate care pecetluiesc gândirea (fruntea) și faptele (mâna).
De unde stii ca cei care refuza cardurile sunt fanatici ,poate sunt oameni profund credinciosi in fapta si cuvant.Eu cate persoane credincioase stiu nu s-au laudat ca au refuzat cardurile ,dimpotriva nu am discutat acest subiect.
Nu am intrebat ,nu cunosc.

Citat:
Să înțeleg că tu știi ceasul sfârșitului? Ai citit Matei cap. 24?
Da ,am citit.Acolo nu se spune ,dar Hristos spune ceva,cand vezi ca maslinul a inmugurit stii ca se apropie vara,deci ,cand aceste semne se vor ivi trebuie sa luam aminte ,sa avem trezie ,si da exemplul cu sluga ramasa sa pazeasca casa.

Citat:
Și unde spune în Apocalipsă de carduri cu cip? De când cipul a devenit semnul sfârșitului? Eu ți-am dat un exemplu cum că fiecare moment istoric putea fi interpretat ca fiind un sfârșit. Dioclețian a dat lege împotriva creștinismului și a lepădării de credință.
In apocalipsa spune de nr.666 ,cap.13
Reply With Quote