Subiect: Card de sanatate
View Single Post
Vechi 27.10.2014, 10:29:33
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ei spun sa nu raspandim panica .Nu vad de ce neluarea cardurilor trebuie insotita de panica si ingrijorare.Nu am sfatuit pe nimeni ce sa faca.
În schimb, îi cataloghezi pe cei ce dau acest sfat (ierarhi, preoți) drept eretici.

Citat:
Pai vad ca vezi in luarea actelor biometrice un pacat,
Nu, ți-am explicat ceea ce vroia să spună abaaaabbbb63, reducând totul la absurd.

Citat:
Ovidiu ,Dumnezeu nu va ingadui sa fim pecetluiti .El ne-a facut liberi si actualii guvernanti vad ca ne iau aceasta libertate ,ne ataca la capitolul sanatate pt a juca cum vor ei ,ne impun aceste acte desi noi platim bani grei la asigurarile de sanatate.
Și pe vremea comuniștilor conducătorii au îngrădit libertatea de exprimare a credinței multor clerici și mireni ortodocși.

Citat:
De aceea spun ca prea mult timp nu mai este ,desi noi ne anesteziem cu ce a fost in trecut. ,in antichitate ,etc.
Sau unii se anesteziază cu idei sectare că, refuzând un cip nu săvârșesc un păcat, uitând de adevăratele păcate care pecetluiesc gândirea (fruntea) și faptele (mâna).

Citat:
Din cauza cipuirii nu mai e timp.
Să înțeleg că tu știi ceasul sfârșitului? Ai citit Matei cap. 24?

Citat:
Pe vremea lui Diocletian nu erau carduri electronice cu cip.
Și unde spune în Apocalipsă de carduri cu cip? De când cipul a devenit semnul sfârșitului? Eu ți-am dat un exemplu cum că fiecare moment istoric putea fi interpretat ca fiind un sfârșit. Dioclețian a dat lege împotriva creștinismului și a lepădării de credință.
Reply With Quote