Citat:
În prealabil postat de anita
Ei spun sa nu raspandim panica .Nu vad de ce neluarea cardurilor trebuie insotita de panica si ingrijorare.Nu am sfatuit pe nimeni ce sa faca.
|
În schimb, îi cataloghezi pe cei ce dau acest sfat (ierarhi, preoți) drept eretici.
Citat:
Pai vad ca vezi in luarea actelor biometrice un pacat,
|
Nu, ți-am explicat ceea ce vroia să spună abaaaabbbb63, reducând totul la absurd.
Citat:
Ovidiu ,Dumnezeu nu va ingadui sa fim pecetluiti .El ne-a facut liberi si actualii guvernanti vad ca ne iau aceasta libertate ,ne ataca la capitolul sanatate pt a juca cum vor ei ,ne impun aceste acte desi noi platim bani grei la asigurarile de sanatate.
|
Și pe vremea comuniștilor conducătorii au îngrădit libertatea de exprimare a credinței multor clerici și mireni ortodocși.
Citat:
De aceea spun ca prea mult timp nu mai este ,desi noi ne anesteziem cu ce a fost in trecut. ,in antichitate ,etc.
|
Sau unii se anesteziază cu idei sectare că, refuzând un cip nu săvârșesc un păcat, uitând de adevăratele păcate care pecetluiesc gândirea (fruntea) și faptele (mâna).
Citat:
Din cauza cipuirii nu mai e timp.
|
Să înțeleg că tu știi ceasul sfârșitului? Ai citit Matei cap. 24?
Citat:
Pe vremea lui Diocletian nu erau carduri electronice cu cip.
|
Și unde spune în Apocalipsă de carduri cu cip? De când cipul a devenit semnul sfârșitului? Eu ți-am dat un exemplu cum că fiecare moment istoric putea fi interpretat ca fiind un sfârșit. Dioclețian a dat lege împotriva creștinismului și a lepădării de credință.