Citat:
În prealabil postat de Mena59
Nu inteleg aceasta tulburare, aceasta "incaierare" pe tema homosexualitatii, a homosexualilor.
DA, homosexualitatea este un PACAT savarsit de pacatosi. Acest pacat ca, de altfel TOATE pacatele, curvia, barfirea, mandria, rautatea, egoismul, lacomia, betia, etc., la fel de mari, a fost infierat de Dumnezeu.
Apostolii, Sfintii Parinti ne-au facut cunoscute invataturile in legatura cu aceste pacate.
Deci sa le lasam lor dreptul de a osandi public. Atitudinea noastra trebuie sa fie cuminte. Sa cunoastem, sa luam act de aceste primejdii si sa avem grija de noi insine. Si daca nu-i putem ajuta pe acesti frati ai nostri sa se corecteze, cel putin sa nu-i privim cu scarba. Sa ne departam de ei, cu tristete si in liniste. Si sa ne rugam pentru ei si pentru noi insine sa nu cadem chiar noi in aceste pacate.
Daca nu suntem homo. dar suntem in schimb curvari sau hrapareti, ori barfitori, defaimatori, lacomi de bani cu ce drept aratam cu degetul spre nefericitii homosexuali?
Este urat acest thread, nu e bine ce facem 
|
Problema nu este chiar asa draga doamna!
Ei sunt pe departe de a dori compasiunea si fraternitatea noastra.
Ei doresc sa legisleze pacatul,doresc sa schimbe traditia"invechita"a bisericii.
Homosexualii din occident tarasc preoti prin scandaluri media si prin tribunal pt motivul ca acei preoti le-au refuzat Sangele si Trupul Domnului stiind ca sunt homosexuali.
Tocmai ca ei nu sunt pacatosi retrasi si demni de mila,sunt din ce in ce mai agresivi si pun cat mai multa presiune pe aceste drepturi facand din pacatul lor un motiv de trufie prostesc.
Eu nu-I ocolesc dar au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie pe la toate canalele si emisiunile si cat ii vad ca se imbratiseaza,ating si saruta in public imi vine sa vomit si trebuie sa schimb. Vorba aia rar vezi o pereche hetero care mai face asta in public,fiind o eticheta a bunului simt sa nu-ti desfasori impulsurile sexuale prin restaurant,magazine etc
Nu am nimic cu ei personal,am un caz la serviciu si nu il ocolesc ci il tratez ca pe un om normal dar daca s-ar expune in situatii indecente in fata mea I-as trage atentia sa nu forteze nota!
Culmea este ca acest caz la serviciu ,este bisexual! Adica unde este problema de sanatate aici?
Vad ca doreste experiente si cu unii si cu altii! In fine,iar imi aduc aminte ca nu este de datoria mea sa judec numai ca nici nu-mi doresc sa-mi folosesc capul numai ca sa nu-mi ploua in gat!
Eu nu cred ca sunt bolnavi,cred ca sunt personae extrem de nonconformiste care nu pot trai in ascultare si care forteaza normele.
Este un trend,mai ales.
Sa le fie de bine,p emine nu ma deranjeaza decat cand preseaza bisericile sa le acorde binecuvantare la nunta si la impartasanie;dar curvarii de rand,furaciosii,betivii si tarfele de ce sa nu ceara si ei aceleasi drepturi si recunoasteri la pacat???