View Single Post
Vechi 23.10.2014, 08:53:48
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Dupa ora de studii biblice (tinuta la biserica)m-am trezit ca sunt imbratisata de un inger de fata,cam la 9-10 ani ,spunandu-mi cum o cheama si laudandu-se fericita ca se va boteza in religia ortodoxa in 2 saptamani(banuiesc ca dorea sa iau si eu parte).
Nu am putut sa nu remarc gingasia si puritatea acestei copile,eu la varsta ei si chiar si acum,eram foarte retrasa vizavis de oameni,in special vizavis de straini iar ea a venit asa cu bratele deschise si mi-a dat cea mai sincera imbratisare de parca ma stia si doar ce ma revazuse...

Tot la biserica,ne-am mai marit familia cu un alt tanar botezat in vara,care seamana cu Arhanghelul Gavriil din pictura bisericii;chiar parintele a zis asta glumind iar noi toti ceilalti am incuviintat studiind tanarul pe toate partile ,spre fastaceala vadita a acestuia.
Chiar acum a devenit cantaret la strana.
I s-ar potrivi foarte bine sa apuce calea monahismului deoarece este foarte retinut,tacut si pare ca nu traieste in lumea aceasta sau pt ea.
Nu am vazut astfel de caractere pure si dezancorate de mundan libere prin lume ci numai pe la manastiri.
Oricum este o figura aparte atat prin chipul pur si senin asemeni dragului Arhanghel Gavriil cat si prin exemplul de smerenie si ascultare pe care il manifesta.
Foarte frumos, mai mare dragul să mai citesti si asemenea postări.
Reply With Quote