View Single Post
Vechi 20.10.2014, 23:15:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Stiu, de acolo am avut pana acum telefonul cumparat, dar acum il iau de la astia de la digi, pentru ca mi-l ofera la pretul pietei, in rate fara dobanda, fara nimic; la gata platesc exact cat e telefonul; si pe site-uri gen tocmai, okazii si olx l-am vazut cu maxim 160 - 200 lei mai ieftin. La asta macar am garantie 24 luni. Si asa m-am decis sa-mi cumpar si eu primul meu telefon nou :)

Yasmina, cat timp exista cerere va exista si oferta (la "hainutele" pentru animale si alea pentru cani sau mai stiu eu ce). Si mie mi se pare o cruzime sa-ti chinui animalul cu haine; blanita o au cu un scop, nu ca desigh...dar deh, multi nu gandesc pana aici...
Depinde,imbracamintea pt animale poate avea o functie practica;daca este doar pt fun atunci este inutila.
Cainele meu ajuns la memorabila varsta de 16 ani ii este frig cand iese afara in zapada si ploaie;plus ca are si spondiloza si sciatica,durerile de picioare apar numai in sezonul rece;chiar doctorul ne-a recomandat o haina cu care sa iasa afara,numai ca I-am confectionat noi unele din pulovere vechi ,pe care le-am taiat si potrivit pt caine.
Ca doar nu era sa-i cumpar o geaca de la LV !!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote