View Single Post
Vechi 17.10.2014, 11:45:36
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

vaii, cat mi-as dori sa pot citit de pe telefon sau de pe calculator dar efectiv nu pot; ma dor ochii prea repede pe calculator si ma omoara spatele de la pozitia proasta care o adopt in fata monitorului, iar depe telefon, imi omor ochii cu scrisul; prea mic ecranul. Plus ca ador cartile fizice, mirosul de carte, rasfoitul. Wow, ar trebui sa ma apuc e citit ceva, ca am cam abandonat de vreo luna cititul si deja ii simt lipsa :D

Si eu acum mi-am luat telefon prin digi... 3 euro abonamentul, cu minute nelimtate in retea si 150 minute in orice alte relete, inclusiv din afara tarii si internet nelimitat; sotul si-a facut abonament de 5 euro, ror de digi, cu nelimitat tot, dar el nu si-a luat telefon, ca al lui e functional (eu ca sa intru in meniu sau sa initiez un apel dureaza in jur de 2 minute, a samai zic de intrat pe internet sau orice altceva). Si recunosc, acum am sarit si eu calul cu telfonul, ca nu e unul tocmai ieftin, dar, dat fiind faptul ca il platesc in rate, fara dobanda, ies rezonabil de ok, ca n mi-as fi permis sa dau banii aia de-odata. Poate voi gusta si eu cititul pe telefon, daca tot are ecranul ceva mai mare...

Si, dupa parerea mea, Inorogul are dreptate in legatura cu invidia si lauda; mai degraba invidiem decat ne laudam; cel putin dupa o aumita varsta, bine inteles, u xceptiile de rigoare.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote