Subiect: DESPRE FUMAT
View Single Post
Vechi 15.01.2008, 20:07:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dia20_diana
Citat:
În prealabil postat de vsovi
oricum, eu raman la ideea ca totushi cafeau e mult mai grava ca tutunul care e mai mult o chestie comerciala.
De ce sa fie mai grava cafeaua ca si tutunul? Daca bei o cafea nu afectezi si sanatatea celor din jur, in schimb daca fumezi o tigara toti din jurul tau vor inhala fumul, intoxicandu-i si pe ei, ca sa nu mai zic ca aceasta dependenta se transmite si copiilor, eu stiu ca un fumator trebuie sa se lase de fumat cu 10 ani inainte sa conceapa un copil pentru a fi sigur ca acesta nu va avea de suferit de pe urma nebuniilor parintilor.

:( si eu m=am apucat de fumat pentru cateva saptamani si asta chiar in postul Craciunului, a trebuit sa intrerup si postul pentru ca nu prea mergea cu tigara in gura:(, dar m-am lasat mai mult pentru ca imi era rusine sa ma rog si apoi sa stau ca smechera la o tigara:D stiind ca fac ceva rau

toate viciile sunt considerate pacate pentru ca atunci nu mai decizi tu, ci decide viciul pentru tine
Draga Diana, asa este, cel mai grav cand viciul, pacatul, ne conduce si atunci cu greu il stapanim. Cand viciul si pacatul ne conduce viata devenim orbi, rupti de realitate si chiar revoltati pe cei ce vor sa ne trezeasca. Facem clasamente, ca un viciu este mai mic sau mai mare ca altul , in asa hal suntem inrobiti. Ne pacalim pe noi insine cand clasificam si filozofam despre un pacat sau altul. Toata credinta noastra se duce de rapa in astfel de situatii de inrobire, orbire si egoism in lantul nesfarsit al patimilor. Trebuie sa intelegem ca nu exista compromis sau cale de mijloc. Cu dragostea de Dumnezeu nu te joci !
Reply With Quote