View Single Post
Vechi 16.10.2014, 23:52:53
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndraEu Vezi mesajul
Ce sa fac? Sa tac cand aud... ca daca imi zici parere si sa ajung la contraziceri, divergente cu aceea persoana care crede contrar? Sa fiu luata in gluma, la misto? Fiindca....... mare greseala cred ca am facut spunandu-mi si sustinand ca e normal si crestineste sa te casatoresti.... a iesit o mare contrazicere intre mine si aceea persoana crezand poate ca am ceva "defect"..... Ce parere aveti? E mai bine sa nu mai zic nimic, sa stau retrasa in pareri? Ce spuneti?
Sa crezi foarte tare ca,credinta ta e cea buna ,si tu esti cea normala si nu lumea, dar sa ai intelepciunea sa eviti mistoul si opozitia inutila a celorlalti.
Acest din urma aspect,sa eviti disputele cu ceilalti,e greu de dobandit si dupa o mai mare experienta de viata
Pe de alta parte,ar fi extraordinar de frumos si sa iti afirmi credinta si sa incerci sa mai luminezi putin lumea asta ratacita . Tot la iubire se reduce totul,asa cum iti recomandam si in cazul parintilor tai. Trebuie sa ai suficient har ,ca nici sa nu ii intarati inutil pe ceilalti,dar nici sa nu tii ascunsa frumusetea trairii in Hristos.
Iubiorea iti da acest echilibru, iti da sarea si piperul ca sa stii ce sa faci.Nici sa provoci aiurea pe ceilalti,dar nici sa respingi si sa stai ascunsa de frica gurii lumii
Daca arati iubire si intelegere fata de ceialalti,atunci te vor accep-ta asa cum esti,si poti sa incepi sa iti arati conceptiile.Nu vei mai fi respinsa si luata la misto.Totul e sa o faci cu calm, si cu inima deschisa, ca sa inmoi sagetile lor.
Reply With Quote