16.10.2014, 00:59:45
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de OanaMareRosca
Niciodată nu m-am considerat o necredincioasă dar nici o ortodoxă practicantă nu am fost. Mergeam la Sfânta Biserica dar doar când aveam ...o stare Č™i ...la sărbători. Spuneam când îmi era greu Doamne ajută, căci bunica mea, fie-i Č›ărâna uČ™oară, Č›ărancă cu mare credinČ›ă aČ™a m-a învăČ›at. Dar...ce e omul fără Dumnezeu.
M-am căsătorit, relativ târziu, aČ™a a fost, nu am ales. Am ales însă, nesocotind voia Domnului, de a avea copii mai târziu gândind că am de finalizat studiile doctorale. Acestea s-au terminat de mult Č™i cu bine, copii, însă, nu au apărut. Ce mare dar divin.
AČ™a am început să mă rog. Au mai fost Č™i alte ispite care m-au determinat să mă rog, Slavă Cerului, le-am depăČ™it cu bine împreună cu părinČ›ii duhovnici de atunci. Dar au plecat, aveau ascultările lor. Fiind în căutare de duhovnic am ajuns la Sihăstria, la Părintele Ciprian. Nu pot descrie câtă liniČ™te Č™i drag de viaČ›ă mă încearcă după discuČ›iile cu părintele. Câtă energie pozitivă mă inundă pentru o bună bucată de vreme.
Mă gândesc câte probleme de ale noastre i le lăsăm pe umeri. Bunul Dumnezeu să-i dea putere, sănătate Č™i viaČ›ă lungă să ne potă îndruma ma departe. Se roagă pentru noi, Č™tiu Č™i o simt. Harul lui este deosebit. Mă bucur că mi-a fost dat să-l întâlnesc.
Trăim momente grele datorate nouă dar Č™i altora pe care îi deranjăm. Dar, am încredere în Sfânta Noastră Biserică Č™i în slujitorii ei.
Bunul Dumnezeu să ne aibă în paza sa!
Cadru universitar, dr. Oana Elena Mare
|
.................
Last edited by Ioan_Cezar; 16.10.2014 at 11:19:36.
|