Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia
Vsovi, ai mare dreptate. Cainele asta, in Evul Mediu, ar fi fost spanzurat demult.
Ah, ar fi fain sa ajunga intr-o vizita de lucru in Mesopotamia (detest numele de Irak). Cred ca baietii islamisti, alti fanatici, dar nu ai lacomiei ca si viorel cel cu mecle multe, ci ai isteriei ucigase numite politicos "credinta ardenta", l-ar gasi delicios pe cruce. Ar fi un "finis coronat opus" fain.
|
Dragul meu, eu nu mă dezic de el de parc-aș fi eu mai bun, de măscăriciul sinistru, ca frate creștin dându-l morții sau s-a ta'n-ei ci mă dezic de fărădelegile lui încercând să nu mă las corupt și molipsit cu E-bola: lepra roșie hemoragică!
Lui îi doresc ca oricărui creștin frate mai mic sau mai mare mântuirea și nu moartea căci ''Nu moartea păcătosului voiesc ci să se întoarcă din căile cele roșii și rele pentru ca să rămână viu și să nu ajungă un sE-DOM-mituitor smințișor''
Isis nu pentru că vor un stat isplamic sunt răi ci pentru că sunt teroriști, criminali, prădători... și creduli într-un personaj care s-a erijat în a se socoti pe sine profet. Păi cum poți fi profet când toți profeții vorbeau despre Mesia care avea să vină și Mesia a fost pe vremea lui Ioan Botezătorul, cu vre-o 666 de ani înaintea profetului lor. Și ăsta nu propovăduia a doua venire a Lui Iisus ci se propovăduia un profet al unui duh ce propovăduia așa ca și comuniștii: ori te faci musulman ori te ucidem!.. iar asta nu e biserica Domnului ci a ipocritului plin cu paie, a fariseului perfect ce se dă pe sine credincios ca să poată ucide fără răspundere. Deci e vorba acolo de teroare și tiranie și cultul personalităților impostoare, adică un păgânism al credinței... exact așa ca la comuniștii care au introdus noua morală și noua știință: morala ipocriților și fariseilor...... și iată că îi corupe și pe ortodocși căci și ei au început să petreacă împreună cu maimarii gLoomii... vai lor.
Deci nu Isis trebuie stârpit chiar dacă propagă minciuni și credințe deșarte ci fărădelegile oamenilor ce se ascund sub haine de credincioși ca să aibă dreptul a face toate fărădelegile și crimele și spurcările!