Citat:
În prealabil postat de Mena59
Zici ca lucrezi fara carte de munca. Deci lucrezi ca zilier. Cine plateste impozitul pe venitul brut zilnic al tau? Tu sau cel care te-a angajat?
Si daca lucrezi la "negru", atunci ar fi bine sa nu mai declari asa ceva pe internet...
E ilegal si chiar... imoral, daca ne gandim ca trebuie sa "dam cezarului ce e al cezarului".
Nu ca zic... dar vreau sa spun. 
|
Si ce-ai vrea sa fac? Sa stau acasa a-mi plang e mila si sa mor de foame ca nimeni nu vrea sa faca carte de munca?! Scuze, dar mi bine "la negru" decat asa. Da, e ilegal si poate chiar si imoral, dar nu eu sunt de vina, nu eu sunt cea imorala... eu pur si simplu fac ceva ca sa castig ceva, sa-mi duc traiul, ca cu un salar si chirie si toate cele, nu faci fata;
Dar deh, io-s aia imorala... eh, prefer imoralitatea in cazul asta, decat sa mor de foame.
Anita, multumesc ca ai vazut lucrurile din perspectiva mea.
PS: Multi cred ca, daca am ajunge in situatia mea, sa ai de ales intre a sta acasa fara venit si a lucra "la negru", ati alege mai degraba lucrul, asa cum o fi el. Si mai bine aici la negru, decat intr-un bar cu carte de munca. Am incercat si, sincer, nu e de mine lucrul la bar; nu fac fata fizic, dar mai ales psihic.