Subiect: Card de sanatate
View Single Post
Vechi 15.10.2014, 09:23:44
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Zici ca lucrezi fara carte de munca. Deci lucrezi ca zilier. Cine plateste impozitul pe venitul brut zilnic al tau? Tu sau cel care te-a angajat?
Si daca lucrezi la "negru", atunci ar fi bine sa nu mai declari asa ceva pe internet...
E ilegal si chiar... imoral, daca ne gandim ca trebuie sa "dam cezarului ce e al cezarului".
Nu ca zic... dar vreau sa spun.
Si ce-ai vrea sa fac? Sa stau acasa a-mi plang e mila si sa mor de foame ca nimeni nu vrea sa faca carte de munca?! Scuze, dar mi bine "la negru" decat asa. Da, e ilegal si poate chiar si imoral, dar nu eu sunt de vina, nu eu sunt cea imorala... eu pur si simplu fac ceva ca sa castig ceva, sa-mi duc traiul, ca cu un salar si chirie si toate cele, nu faci fata;
Dar deh, io-s aia imorala... eh, prefer imoralitatea in cazul asta, decat sa mor de foame.

Anita, multumesc ca ai vazut lucrurile din perspectiva mea.

PS: Multi cred ca, daca am ajunge in situatia mea, sa ai de ales intre a sta acasa fara venit si a lucra "la negru", ati alege mai degraba lucrul, asa cum o fi el. Si mai bine aici la negru, decat intr-un bar cu carte de munca. Am incercat si, sincer, nu e de mine lucrul la bar; nu fac fata fizic, dar mai ales psihic.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote