Subiect: Card de sanatate
View Single Post
Vechi 13.10.2014, 10:23:09
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Am întrebat, nu unul, ci mai mulți părinți îmbunătățiti. Apoi, ca părintele Rafail Noica nu cred că mai avem părinți în viață sau foarte puțini. Tot aștept argumentația unui părinte îmbunătățit cum stă treaba cu lepădarea dacă accepți documentele cu cip.
Si ce a spus parintele ?
Tot mai multi preoti sunt evazivi cand vine chestiunea actelor biometrice.
Monahul Teodot e foarte transant cand spune ca de fapt noi cand primim aceste acte practic semnam ,deci suntem de acord cu actele cu cip.

Citat:
Pe ce argument scipturistic te bazezi când faci afirmația asta?
Să înțeleg că restul sunt plăcute, mai puțin cardul?
Ce treabă are Hristos cu duhul lumesc?
El ne spune clar să dăm „Cezarului cele ce sunt ale Cezarului și lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.”
Pai daca luam cardul nu inseramna ca dam Cezarului ce este al Cezarului.Cezarului ii platim impozitele

Citat:
Eu cunosc un caz când un părinte îmbunătățit a donat sânge pentru salvarea unei vieți.
Foarte bine ,una e sa donezi singe si sa ramai in viata si alta e sa fii in coma si sa te omoare ca sa ti se preleveze un organ.
Cardurile sunt insotoite de un accept pt donarea de organe.Nu se pune problema sa refuzi.In acest accept trebuia sa existe si optiunea de a refuza ,dar nu am vazut asa ceva.
Antonia a dat un link dar nu cred ca a fost citit.
Incep sa cred ca aceste carduri au fost facute special pt a face rost de donatori de organe.
In mod normal daca platesc asigurari de sanatate nu ar trebui sa ma oblige sa iau acest card ,e deja un atentat la libertate.
Reply With Quote