Subiect: Card de sanatate
View Single Post
Vechi 11.10.2014, 22:23:00
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pai haideti sa acceptam si carduri si homosexualitate, sa ne luam dupa papa, nu dupa duhovnicii de care numei babele mai asculta astazi!!! Sa punem si femeile sa fie preoti, sa legalizam si pedofilia... Si mai ce? Acesta este umor negru. Voi nu vedeti spre ce ne indreptam? Si unii preoti ne duc de mana in directia respectiva...

Pai, da-i medicului posibilitatea de a te considera vaca lui, ca prost va fi daca nu va profita de situatie pentru a mai face si el un ban! Ce inseamna asta? O noua sursa de pacate. Vor exista victime si calai. Intr-o tara aflata sub ocupatie, cu economia la pamant, asta ne mai trebuie? Acum trebuie sa fim vanduti si noi la kilogram? Cum puteti fi de acord cu asa ceva?

Fratilor, eu cred ca Dumnezeu ne-a facut liberi si ne-a dat nume, nu numere. In plus, cine are interesul sa ne considere numere. Unii dintre cei care ne prostesc in fata, spunand ca putem lua cardurile stiu exact de ce o fac. Altii habar nu au, dar li se pare ca sunt mai moderni, mai in pas cu lumea daca spun si ei la fel... Numai ca nu lumea ne mantuieste.
Ok antonia, nimeni nu-ti cere sa "accepti" cardul de sanatate. Fiecare cu calea lui, pana la urma.
Reply With Quote