Citat:
În prealabil postat de Mena59
Bun. Pai daca tu crezi ca treburile administrative (respectiv votul) nu au treaba cu Hristos si nicio legatura... imi pare rai pentru tine. Consulta-ti duhovnicul caci este posibil sa fii in inselare.
Treburile in care nu este Hristos, este, in schimb, altcineva.
NU, evident ca nu as pune un om nepregatit in domeniu la o astfel de comanda.
Se pare ca tu incurci borcanele centralei atomice cu cele ale dreptului al vot. Sa nu exageram.
Dreptul al vot este universal si daca ti se pare ca nu-i corect asociaza-te cu ceilalti care cred la fel si faceti schimbari. Dreptul la vot sa se acorde doar in urma unui test de inteligenta si a unui examen psihologic. Astfel vei obtine o discriminare intelectuala. Dar, in optica ta, si asta rezulta din cele ce ai scris, oamenii redusi intelectual (de ex cei din filmul postat) ar trebui pusi la zid. Caci in sens figurat tu deja i-ai pus. Si nici macar nu-i cunosti.
Pai in forma actuala de democratie votul meu este egal cu al unui om (nu specimen!) ca acela. Eu ACCEPT asta.
Draga mea oita cugetatoare, eu n-o mai lungesc cu vorba pt ca nu-mi plac postarile lungi.
Concluzia este ca avem pareri diferite si amandoi am incercat sa ne convingem unul pe celalat de dreptatea lui. Se pare ca nu am reusit... dar macar am incercat. Cu timpul este posibil ca unul din noi sa-si schimbe parerea. Sper ca tu sa fii acela.
Domnul sa fie cu noi! (Si in Biserica si la vot)
|
Eu cred ca sunt platiti. Daca filmul este real, ma gandesc ca sunt retardati mintal, si atunci au o scuza si nu sunt de condamnat. Daca nu sunt retardati, atunci este cu atat mai rusinos pentru ei sa nu cunoasca numele tarii in care traiesc.