View Single Post
Vechi 05.10.2014, 20:12:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristirg Vezi mesajul
-pictura trebuia sa fie conform cu canoanele picturii si cu erminia picturii,deci nu se picteaza eretici in Biserica,deci pictand un eretic[Francisc- care chiar azi e pomenit la catolici :)] a marturisit erezia papistasa,si le da apa la moara ecumenistilor care acum o sa zica ca si catolicii au sfinti si ca de ce sa nu acceptam si invatatura catolica...
Ți-am dat atâtea citate în care părinte scoate la iveală rătăcirile catolicilor.
Sfântul Francisc rămâne sfânt prin trăire, rugăciune și nevoință așa cum spunea și pr. Arsenie Papacioc. Ai citit viața Sf. Francisc? Sau iarăși faci afirmații fără să fii documentat? Sf. Francisc a militat în taină pentru întoarcerea catolicilor la creștinismul autentic, însă fără a tulbura conducerea BC.

Citat:
-zici de mine ca am amintit de marturiile unor oameni despre p Boca, dar tu la fel dai exemplu cu aceasta femeie,poate fi doar o poveste...
Această convertire la ortodoxie este consemnată la Manastirea Diveevo (Sf. Serafim de Sarov).
S-a scris pe topic, ai avut servită informația și tu bați câmpii.

Citat:
-si oricum si daca se convertea la ortodoxie,asta nu arata nimic,unii s-au convertit vazand un film...deci nu e meritul lui Francisc ereticul
Înainte de a pune etichete, eu mi-aș asuma resposabilitatea de ce nu vin celelalte confesiuni la ortodoxie, pentru că nu văd ceea ce ar trebui să vadă. O asemenea atitudine clar că nu-i va aduce pe cei rătăciți pe cale.