View Single Post
Vechi 29.09.2014, 12:14:31
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ponta, ortodox ? Circula zvonuri (deocamdata, neconfirmate de surse serioase) ca ar fi neoprotestant. Daca a avut un bunic preot, probabil ca a fost greco-catolic, Ponta fiind ardelean. Preoti ortodocsi in Ardeal erau putini inainte de venirea rusilor.
Oricum, cu ortodoxia sefilor perindati dupa liber-cugetatorul Iliescu stam bine. Ortopraxia ne omoara...

Tanar, este. Nu stiu daca asta e mai degraba o calitate sau un defect. E greu de ales intre lupii tineri si vulpoii batrani...

Cinstit ? Un lucru e sigur: nu a avut timp suficient ca sa fure. Si Petre Roman mi se parea, la vremea respectiva, un tanar cinstit. Dupa mult timp am realizat ca si-a bagat mana in dulceata mai mult decat batranul comunist Iliescu. Si Basescu imi parea cinstit la inceput. Iar despre Constantinescu, am si acum parerea ca a fost un bleg cinstit. Asta nu m-ar face sa-l mai votez, dupa 4 ani de esec.

Eu exact asta mi-as dori. Cel putin dupa matelotul Zarva. Sunt satul de presedinti jucatori. Vreau un arbitru tacut.

Cu Udrea as vota ca presedinta a Norvegiei...

Un perdant lipsit de sanse. Nu e in carti, asa ca iese din discutie.

Nem, nem !

Excelenta caracterizare in putine cuvinte!

Cand imi aduc aminte de mafia PSD cu toti baronii lor locali, judeteni si nationali, Mirciulica fratele lui Chiorea Voda mi se pare un bambino paharnic care serveste la masa Cupolei.

Domnule Mihnea, va citesc cu mare placere postarile, chiar daca nu sut mereu in deplin acord cu dumneavoastra totusi e o placere sa citesc ce scrieti. Echilibrat, clar si placut in exprimare, minunat si de data aceasta.

Acuma, cat o fi Ponta de ortodox nu stiu. Dar nu mi-am propus sa-i analizez pe candidati in functie de asta. Nu ca n-ar fi important dar pot sa trec peste asta.
Faptul ca e tanar e o calitate. Nu ne strica un pic din entuziasmul tineretii. Tinerii isi doresc glorie, faima sa fie cunoscuti, sa placa, nu s-ar risca sa-si agonisesca o faima proasta pt ca fiind tineri vor fi obligati s-o duca in carca ani multi.
Nu este invechit si impregnat cu miresme comuniste.
Si avand in vedere ca UE ori NATO cu americanii lor stau cu ochii pe noi nu si-ar permite sa ne intoarca la comunism. Acestia (UE si NATO) isi doresc mai mult decat noi un presedinte necomunist.
Mai bine un lup tanar decat un vulpoi batran. Viclenia e mai periculoasa.
E cinstit. Deocamdata.
Vremea lui Iliescu si a lui P. Roman a trecut. Sa nu ne mai uitam inapoi pt ca asa vom da in gropile din fata noastra. Ne tot concentram atentia asupra lui pacatelor lui Iliescu fara sa fim atenti la mizeriile celor de acum, la fel de nenorocite ori poate si mai si.

Va doriti unul care tace? Nu stiti din intelepciunea populara cate se spun despre cei ce tac? I-ar sta bine sa taca daca ar fi calugar intr-o monastire. Dar asa?
Oare nu cumva tace pt ca nu are ce sa spuna? Sau poate ca ceea ce ar avea de spus nu ne-ar placea?
Mare grija cu Johanis. daca din salariul de profesor a reusit sa adune atatia bani incat sa-si cumpere nenumarate proprietati oare cati bani i-au fost retinuti sub forma de impozite pe venit? O fi cercetat cineva? Oare din meditatii o fi avut banii? Cat impozit a platit la stat pt munca prestata ca meditator?
Aa, poate ca se gandeste romanul ca vom avea oaresce favoruri de la nemti daca ajunge Johanis presedinte? (Oportunism romanesc) Eu stiu ce parere au germanii despre rudele lor sarace sasii...

Cat de mult iubeste Basescu poporul romana daca face atatea eforturi sa ne-o bage pe gat pe Elena Udrea? Daca acesta ar fi singurul lui pacat, ar fi deja prea mult.