View Single Post
Vechi 29.09.2014, 10:58:04
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Mie imi place de Victor Ponta si mi se pare cel mai potrivit sa fie presedintele Romaniei.
Este ortodox (pare-mi-se, un bunic de-al lui a fost preot), este tanar (era un copil in perioada ceausista) si mi se pare cinstit.
Ponta, ortodox ? Circula zvonuri (deocamdata, neconfirmate de surse serioase) ca ar fi neoprotestant. Daca a avut un bunic preot, probabil ca a fost greco-catolic, Ponta fiind ardelean. Preoti ortodocsi in Ardeal erau putini inainte de venirea rusilor.
Oricum, cu ortodoxia sefilor perindati dupa liber-cugetatorul Iliescu stam bine. Ortopraxia ne omoara...

Tanar, este. Nu stiu daca asta e mai degraba o calitate sau un defect. E greu de ales intre lupii tineri si vulpoii batrani...

Cinstit ? Un lucru e sigur: nu a avut timp suficient ca sa fure. Si Petre Roman mi se parea, la vremea respectiva, un tanar cinstit. Dupa mult timp am realizat ca si-a bagat mana in dulceata mai mult decat batranul comunist Iliescu. Si Basescu imi parea cinstit la inceput. Iar despre Constantinescu, am si acum parerea ca a fost un bleg cinstit. Asta nu m-ar face sa-l mai votez, dupa 4 ani de esec.

Citat:
-Johanis: unealta lui Basescu (desi par reci unul fata de celalat totusi e ceva putred la mijloc). Total nepotrivit. "Presedintele care tace". Un presedinte altfel. Nu-mi doresc sa stiu de ce tace si nici ceva "altfel" nu-mi doresc.
Eu exact asta mi-as dori. Cel putin dupa matelotul Zarva. Sunt satul de presedinti jucatori. Vreau un arbitru tacut.

Citat:
-Udrea: Nici nu mai comentez...nici macar nu stie ce atributii are un presedinte.
Cu Udrea as vota ca presedinta a Norvegiei...

Citat:
Tariceanu: cel cu neveste multe, n-are el treba cu Romania. Nu a stiut pana la varsta asta sa-si mentina 1 familie unita...
Un perdant lipsit de sanse. Nu e in carti, asa ca iese din discutie.

Citat:
K. Hunor... no coment... Dar nu-l voi vota.
Nem, nem !

Citat:
Actualul presedinte Basescu: hotul care striga hotii.
Excelenta caracterizare in putine cuvinte!

Citat:
Concluzie: Victor Ponta imi pare cel mai potrivit.
Daca iese el presedinte vor incepe cercetarile asupa coruptilor prieteni cu coruptul nr.1 - Traian Basescu (fratele mafiotului Mircea Basescu).
Cand imi aduc aminte de mafia PSD cu toti baronii lor locali, judeteni si nationali, Mirciulica fratele lui Chiorea Voda mi se pare un bambino paharnic care serveste la masa Cupolei.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com