Aveam o matusa, Dumnezeu s-o ierte, ca s-a prapadit inainte de vreme, nu era chiar asa batrana,'si nici nu traia la noi in tara, dar care isi insusise niste idei tare contradictorii...
Cand fusese mai demult bolnava, au convins-o martorii lui Iehova, la ea acolo unde traia, in US, ca daca faci transfuzie de sange integral, adica cu globule rosii, e ca si cum ai manca carne de om....
Insa, dezbatand problema asigurarilor de sanatate in administratia Obama, s-a ajuns la concluzia ca acestea cresc ( pt contribuabil) datorita in mare parte celor care se incapatineaza sa aduca pe lume si sa mentina artificial copii cu handicapuri incompatibile cu supravietuirea ( fara cap, gen, etc...).... Si a mai afirmat tot dansa , si nu numai , adica am mai auzit opinia asta si la altii, ca copilul trebuie considerat viu abia atunci cand iese si respira singur si nu mai depinde de mama....( asta nu cred ca tot de la martorii lui Iehova o preluase...) ; desi depinde de mama oricum, sa il hraneasca, macar o vreme, nu? Dar, cu toate astea, cred ca e o mare diferenta de sanse intre un copil nascut sanatos, si un anencefal..sau chiar un adult ajuns in moarte cerebrala, care atunci chiar nu mai " traieste" decat in mod fortat, artificial ( impotriva naturii)....
( ma rog, regretabil si paradoxal e ca sunt familii care ar putea aduce pe lume copii foarte sanatosi, si refuza sa o faca, in timp ce altii.....n-au norocul asta....)
Dar sint off topic foarte rau, voiam sa mai vorbim despre hrana vie, insa nu mai stiu ce anume....
Last edited by fallen; 19.09.2014 at 16:33:58.
|