Cat de acoperiti sunt unii candidati ???
Stim in general ca la serviciu nu se sta prea mult degeaba !
Cu totii am avut mai mult sau mai putin aceasta experienta,insa una obisnuita si comuna, desigur !
Ce te faci cand ,insa,altii au diverse experiente cu servicii de factura cu totul deosebita ?!
Desigur,nici acele servicii nu stau ...degeaba !!!
Daca am sta putin stramb dar sa judecam drept,am putea enumera cateva elemente si aspecte destul de interesante,fie si sub forma unor intrebari,la fel de interesante. De pilda :
- stim ca in anii post-revolutionari a avut loc o migratie in masa a unei intregi populatii catre tara de bastina !
- dincolo de ciudatenia unei oarecari grabe precipitate,e si mai ciudat ca tara de bastina sa nu fi avut grija sa mai lase pe aici pe...cineva !!! asa ca niste paznici destoinici,ce sa aiba grija de loc,pentru cazul putinprobabil si foarte utopic al unei eventuale reintorceri !
Never say never, spune englezul ! Oare in limba lui Goethe,cum se spune ???
- si apoi,alta treaba grea, cin' sa fie personajul lasat in urma, cin sa fie "urma" ???
in orice caz un barbat bine,inalt, aratos,fizionomie tipica rasiala,destul de intelectual sa nu para prost,derstul de prost sa nu para prea destept cand nu trebuie, si mai ales sa nu aiba limbarita romaneasca !
Dar B.N.D-ul are grija de toate, si nu sta...degeaba ! Nu a stat nici in anii 90 !
"cum iti asterni asa dormi" ! Cum o suna in limba lui Hegel ???
Nu conteaza cum dormi,ar zice unii, ci cum esti de ...acoperit !!! Ha,ha,ha !!!
|