View Single Post
Vechi 14.01.2008, 18:12:20
valerys valerys is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.01.2008
Implicit

eu sunt nou pe acest forum.intamplator am dat un search si am gasit acest forum...nu are importanta oricum... important este ca am facut parte dintre acesti asa zisi "visarionisti", si stiti ce: chiar mi-a placut si chiar si azi daca m-as intoarce acolo, in sanul lor, tot mi-ar place. si stiti de ce? pt ca sunt niste oameni forte sinceri care se ajuta unul cu altul, care merg la biserica si incearca sa faca ceea ce ii invata biserica, preotii si mult stimabilul parinte Visarion. parerile rele si chiar rautacioase pe care unii le au in legatura cu aceasta "lucrare" sunt din cauza ca poate sunt complexati de rolul lor acolo. da, intr-adevar sunt unii epitropi care au niste pareri mai ciudate, dar nu este obligatoriu sa faci ce vor ei si nimeni nu a tinut cu forta pe cineva acolo in aceasta lucrare. cred ca toti vor sa se mantuiasca dar nu toti s-au adaptat la vremurile de azi. acest preastimat si preaiubit parinte Visarion nu cred ca a incercat sa invete pe cineva de rau. sa nu uitati ca a umplut multe biserici cu credinciosi si mai ales cu tineri. aratati-mi un preot care a mai facut asa ceva... nimeni. ce legatura are parintele Cleopa cu aceasta lucrare? nici una. parerile pe care prea fericitul parinte Cleopa le-a formulat despre aceasta lucrare sunt nefondate deoarece ,parintele stia despre asta numai din spusele unuia sau ale altuia. si cred ca s-au duns multi pe acolo sa intrebe ce e bine si ce e rau...sa nu uitam ca aceasta lucrare este formata din oameni care oameni sunt supusi pacatului si daca cineva a spus o ineptie aceasta nu este luata de buna de toata lumea.
Reply With Quote