Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de Noesis
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
In urma cu 24 de ore, la Capela Sixtina, Papa a botezat colectiv 13 prunci ai unor angajati ai Vaticanului. El a stropit crestetul copiilor, a spus trei cuvinte si cam atat. Pentru cei care au vizionat secventa si nu numai, intrebarea este :se poate considera ceea ce a facut Papa, un botez crestin ?
|
Eu zic ca da.Nu cred ca conteaza atat de mult ritualul in sine. Copilasul nu o sa devina un crestin mai mare cu cat mai multe rugaciuni i se spun la botez. Important ca a fost botezat in numele Sfintei Treimi.
Marius_daniel BOR recunoaste botezul catolic ca fiind valid. In cazul asta tu te faci vinovat de neascultare si erezie. Atentie.
|
B.O.R. recunoaste multe prostii,ceea ce o face schismatica si eretica.
|
Buei tu nu mai termini cu lovit la BOR? poi daca shtii pe cineva eretic, ia du-te dumneata shi stai de vorba cu el, intai intre patru ochi, apoi cu inca cineva, shi asha mai departe shi convinge-l shi nu mai tot itzi permite sa faci pe grozavul de cum le zici dumneata la ashtia din BOR care nu vor sa te asculte cat de eretici sunt ei fatza de "altzii"..... Las-o balta cu blamarea ierarhilor pentru arhiconii schismatici din vazduh.... ca am obosit.