Boala
E o vad ca pe o boala, iar Dumnezeu stie de ce a ales aceasta boala. Trupeste, am fost mereu "zdravan", nici macar banalele raceli nu prea m-au lovit la viata mea. Asa ca, vorba aia, daca le-am luat pe cele bune, le iau si pe cele rele.
Sper doar sa nu se agraveze, in sensul sa pierd controlul. Rational si teologic stiu ce se intampla cu mine si dupa cum am zis, nu o sa las mistificari extreme sa imi guverneze viata, pastrez echilibrul si impartasesc doar cu cei foarte apropiati experientele mele. Stiu ca e plina lumea de oameni insetati de "paranormal", si probabil si-ar lua un popcorn si m-ar pune sa le povestesc. Nu multumesc.
Cred ca mila lui Dumnezeu nu va lasa sa devin posedat. M-am rugat mult pentru echilibru si intelepciune si cred ca acestea sunt lucruri bune, iar Hristos a promis ca daca cerem cele de folos sufletului, vom fi ascultati.
Nu sunt fan al "confesiunilor" virtuale, insa totusi cred ca sunt pe acest forum oameni care stiu cat de serioasa si reala e o boala spirituala si poate voi afla ceva nou din experientele voastre.
Doamne ajuta!