Nu stiu de ce, dar ma tem ca, din pacate,da, se poate agrava atacul demonic si de asemenea matem ca nu stiu ce si daca ai putea face ca sa il opresti....nici medicatia antipsihiatrica nu poate opri asemenea fenomene, cred eu...poate sa incerci un " post", respectiv un regim vegetarian crud, pentru o perioada de timp, sa vezi daca nu cumva e mai bine....nu stiu ce sa zic, ce se poate face...
(Scriptura ne spune ca Insusi Mantuitorul a fost nevoit sa dea la schimb necuratului o turma de porci, pt aelibera pe unul sau doi nenorociti; noua insa nu stiu daca ne-a lasat dreptul si posibilitatea de a negocia, de a face atare" targuri"....in fine, ideea poate era sa renunti la ceva la care tii, crezand ca e important, vital pt tine, dar care de fapt este cauza care te duce la pierzanie, si care, de la caz la caz, poate fi o ambitie, o patima, o lacomie, o ravna pt ceva anume, chiar pt o anume persoana, etc...e greu de identificat in cazul particular al ficaruia... si cu toate astea, chiar daca sa zicem ai identifica cauza si ai renunta la ea, tot nu e garantat ca diavolul te-ar lasa in pace...sincer, cred ca nici un muritor, fie el si sfant, nu are puterea sa se opuna fortelor raului, ci numai Dumnezeu o are, iar cei care au reusit ( sfintii) sa alunge demoni L-au lasat tot pe El sa lucreze, n-au facut ei nimic prin propria putere, insusire regasita si sub denumirea de "smerenie"....
|