Subiect: nunta mixta
View Single Post
Vechi 13.09.2014, 17:42:53
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ai inteles bine... eram sarcastic.

Da, sunt de acord ca este normal ca o familie 100% ortodoxa sa-si creasca copiii ortodocsi, la fel cum o familie 100% musulmana isi creste copiii musulmani. Eu ziceam de familiile 50-50, ca sa se evite discutiile majore, trebuie sa gaseasca o solutie neutra. Eu am sugerat o solutie de genul "sa-i lasam pe copii sa aleaga cand va intelege". E doar sugestia mea pe care am observat-o la cunoscuti. Si a mers foarte bine.

La care copil te referi?
Cu ce sunt indoctrinati copii "atei"? Cu materia scolara? Sau ce altceva?

Si eu n-am zis sa-i bagi copilului in cap ca nu exista Dumnezeu sau lucruri de genul. Doar am zis ca nu il instruiesti in adancurile religiei. Pe la varsta de 14 ani, ii dai o Biblie si un Coran, si il lasi sa aleaga (Pentru o familie musulman+ordotox).

Si daca Adevarul mentionat de tine este adevarat, acesta intotdeauna va iesi la suprafata.

Si cum ai rezolva problema? Ai renunta la fata aceea de care te-ai indragostit (sa zicem ca e dragostea vietii tale)?

Doua pana acum. Ambele prieteni de familie buni. In ambele, sotii sunt musulmani (sirian si iranian), iar sotiile ortodoxe. In nici una nu si-a schimbat nimeni religia, si ambele s-au casatorit in conformitate cu ambele religii (2 nunti pentru fiecare religie). Ambele au cate 3 copii, si sunt impreuna de mai bine de 20 de ani.
Sunt practicante sotiile?
Reply With Quote