Subiect: nunta mixta
View Single Post
Vechi 11.09.2014, 21:20:14
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Iar cu argumentele lui Dawkins ? Daca te nasteai in Iran X, daca te nasteai nu stiu unde Y samd. Sunt asa de multe variante ca e absurd sa spui ca numai una ( de fapt tu crezi ca e absurd sa spui ca vreuna :) ). Si pentru ca tie ti se pare absurd, atunci restul isi indoctrineaza copiii. Mie mi se pare absurd sa-mi cresc copiii ca pe tufe, sa-i las prada tuturor ateismelor si satanismelor iar eu sa tac din gura, ca deh, trebuie sa-i dau voie sa aleaga pentru ca asa a a hotarat sinodul marxist. Vezi-ti de treaba si lasa-i pe ceilalti in pace sa-si creasca proprii copii asa cum cred ei de cuviinta...la fel cum ar trebui sa faca si cei din familii mixte dpdv religios - responsabilitatea este a lor.
Eu nu am zis nimic de familiile ortodoxe 100%, dragul meu. Mai citeste o data titlul acestui thread. Poate l-ai ratat.

Eu am zis ca asa poate functiona un cuplu cu membri de religie diferita, evitand astfel discutiile de rigoare. Tu inca nu ai dat nici o solutie, inafara de "Sa-i creasca ortodox, chiar daca musulmanul nu este de acord".

Si nu am vazut inca pe cineva care sa contracareze acest argument al lui Dawkins. Eu il consider unul bun. Daca poti sa-l dovedesti gresit, te rog creeaza un thread pentru asta si discutam.

Last edited by abaaaabbbb63; 11.09.2014 at 21:29:25.
Reply With Quote