Subiect: nunta mixta
View Single Post
Vechi 11.09.2014, 21:17:44
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Stii care e diferenta? Ecuatiile de gradul 2 sunt universale. Nimeni nu are nimic de spus despre ele. Dar in cazul religiei, sunt asa de multe variante posibile, incat e absurd sa spui ca numai una este cu adevarat "folositoare si fireasca". Aici intervine factorul geografic si familial. Depinde in ce fel de familie te-ai nascut, si in ce tara. Nu cred ca daca te nasti in Iran, o sa fie ecuatia de gradul 2 diferita, dar religia probabil o sa fie.

Si dupa ce se casatoresc? Cum fac cu copiii?
Iar cu argumentele lui Dawkins ? Daca te nasteai in Iran X, daca te nasteai nu stiu unde Y samd. Sunt asa de multe variante ca e absurd sa spui ca numai una ( de fapt tu crezi ca e absurd sa spui ca vreuna :) ). Si pentru ca tie ti se pare absurd, atunci restul isi indoctrineaza copiii. Mie mi se pare absurd sa-mi cresc copiii ca pe tufe, sa-i las prada tuturor ateismelor si satanismelor iar eu sa tac din gura, ca deh, trebuie sa-i dau voie sa aleaga pentru ca asa a a hotarat sinodul marxist. Vezi-ti de treaba si lasa-i pe ceilalti in pace sa-si creasca proprii copii asa cum cred ei de cuviinta...la fel cum ar trebui sa faca si cei din familii mixte dpdv religios - responsabilitatea este a lor.
Reply With Quote